TAOLIS

The Art Of Living in Spain

In het kader van de ontwikkeling van onroerend goed projecten in Spanje is Hannibal Europe B.V. een samenwerking aangegaan met The Art of Living in Spain (TAOLIS).  Dit onroerendgoedbedrijf staat onder Nederlands management en heeft meer dan 20 jaar ervaring in conceptcreatie, interieurontwerp, bouw, renovatie, resortontwikkeling en andere projecten. TAOLIS heeft meerdere innovatieve concepten bedacht voor resorts en diverse onroerendgoedprojecten ontwikkeld.

Daarnaast is TAOLIS in de regio het eerste aanspreekpunt voor verschillende banken die hun onroerend goed willen verkopen. Door de combinatie van ervaring, kracht, kennis en een omvangrijk netwerk is TAOLIS in staat om unieke vastgoedmogelijkheden te vinden, zowel nieuw als renovatie en deze aan te kopen en te (her)ontwikkelen.

Kwaliteiten

Nieuwbouw, verbouw en renovatie

Deze diensten worden uitgevoerd door een eigen team van 25 vakbekwame en ervaren professionals in de architectuur en de bouw.

Decoratie en inrichting

Een eveneens eigen stylingteam voorziet klanten van individueel advies en verzorgt de volledige decoratie en inrichting met meubels voor zowel bewoning als verhuur.

Vakantieverhuur

TAOLIS is de exclusieve vertegenwoordiger van OYO/Belvilla aan de Costa Cálida. OYO is een van ’s werelds grootste verhuurportalen voor onroerend goed en eigenaar van Belvilla. Dankzij deze samenwerking kunnen woningen worden aangeboden via 2.500 online reisbureaus, zoals Booking.com en Airbnb. Dit biedt investeerders meer garantie op winstgevende huuropbrengsten.

Speciale projecten

Deze activiteiten richten zich op het benutten van unieke vastgoedkansen voor nieuwbouw en herontwikkeling in de omgeving van Murcia. Dit kan uiteenlopen van een binnenstedelijk renovatieproject van studentenwoningen en de ontwikkeling van een aparthotel (appartementencomplex met hotelservice) tot een woongemeenschap voor actieve senioren of de bouw van individuele villa’s. Alle projecten dienen te allen tijde sterk onderscheidend te zijn qua bouwmethode, stijl, indeling, functionaliteiten, ligging, concept, dienstverlening, doelgroep of anderszins.

Video’s

Impressie van gerealiseerde projecten

Hiernaast vind u 3 video’s van gerealiseerde projecten door Taolis. Op deze manier kunt u een impressie krijgen van het bouwproject in Murcia.

Vragen of interesse?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie opvragen?
Vul onderstaande velden in en wij nemen spoedig contact met u op

Email

reserveren@hannibaleurope.nl

Gevestigd

1087 CE – Amsterdam
IJburglaan 628D

Telefoonnummer

020-854 56 35