Villa project Altaona

Momenteel zijn we van start gegaan met de ontwikkeling van een villa project op Altaona, het betreft de bouw van maximaal 100 villa’s op een golfresort in Murcia, Zuid-Spanje. Hiervoor hebben wij inmiddels drie kavels aangekocht met een totale oppervlakte van ruim 47.000 m2. De bouwgrond is in het onderhavige geval voor een bijzonder lage prijs verkregen via de bank.

Samenwerking

TAOLIS

Voor dit project is Hannibal Europe BV een samenwerking aangegaan met de Spaanse ontwikkelaar The Art Of Living In Spain(TAOLIS). TAOLIS en Hannibal Europe B.V. ontwikkelen dit villaproject op basis van een specifiek aankoopbeleid. Dit houdt onder meer in dat het project bijzonder onderscheidend zal zijn ten opzichte van de andere woningprojecten die momenteel op het resort in aanbouw zijn en door Spaanse ontwikkelaars op een traditionele manier worden gebouwd en aangeboden.

Samenwerking

Met twintig jaar ervaring op Altaona en een moderne, Noord- Europese mentaliteit en visie is TAOLIS in staat om dit villaproject op te zetten en uit te voeren op een manier die daadwerkelijk onderscheidend en efficiënt is. En die inspeelt op de veranderde wensen van de hedendaagse klant. Dit vertaalt zich in zaken als een fraaier ontwerp, energiezuinig, optimale privacy, respect voor de natuurlijke omgeving en een betere indeling met grotere vertrekken. Spaanse bouwers blijven deze aspecten negeren tot grote frustratie van (veelal) buitenlandse kopers.

Op dit moment analyseren wij tevens aanbiedingen van appartementencomplexen en ontwikkelingsgronden voor zorgwoningen. Indien wij tot aankoop overgaan, zullen wij dit in lijn met onze investeringsfilosofie te allen tijde substantieel beneden de vraagprijs doen.

Vragen of interesse?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie opvragen?
Vul onderstaande velden in en wij nemen spoedig contact met u op

Email

reserveren@hannibaleurope.nl

Gevestigd

1087 CE – Amsterdam
IJburglaan 628D

Telefoonnummer

020-854 56 35